Ing Milan Richter

.
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2010 12:26:33

Opencard nabízí spolupráci firmám

Opencard nabízí spolupráci firmám

Startuje komerční slevový program opencard.

 Na základě rozhodnutí Rady a Zastupitelstva hl.m. Prahy startuje tzv. Komerční slevový program opencard. Do něj se mohou zapojit všechny podnikatelské subjekty, které chtějí držitelům opencard nabídnout slevy.

Všechny firmy, které se do slevového programu chtějí zapojit musejí splnit základní kritéria. K těm patří zejména podnikání v souladu s dobrými mravy, minimální výše poskytovaných slev 7%, označení provozoven logem slevového programu a jasné a srozumitelné informování zákazníků o slevách i konečných cenách.

„Začátkem dubna jsme na základě koncepce, kterou jsem předložil Radě a Zastupitelstvu hl.m. Prahy, spustili městský slevový program a nyní spouštíme jeho komerční obdobu. Ta je zaměřená na spolupráci se soukromými firmami, které budou chtít oslovit držitele opencard a nabídnout jim slevy na své zboží nebo služby. Jsem přesvědčen, že tuto další výhodu opencard lidé do budoucna ocení, “ uvedl náměstek primátora Prahy Milan Richter.

Zahájení komerčního slevového programu se týká primárně oblasti kultury, sportu, gastronomie a jiných volnočasových aktivit.

„V praxi to znamená, že nyní chceme začít spolupracovat zejména s firmami z oblasti volnočasových aktivit. Další segmenty jako například cestování, nákupy, auto-moto a další budou následovat. Postupný náběh jsme zvolili zejména kvůli přehlednosti poskytovaných slev,“vysvětlil náměstek primátora Prahy Milan Richter.

Již nyní se ale mohou hlásit firmy mimo rámec volnočasových aktivit. Spuštění slevového programu předcházel průzkum trhu, ze kterého vyplynulo, že soukromé firmy mají zájem s projektem opencard spolupracovat.

„Jestliže firma splní základní kritéria, zveřejníme jí v seznamu slev na webu opencard. Před tím bude muset pochopitelně dojít k podpisu smlouvy o spolupráci. Dnes jsme program oficiálně vyhlásili, takže v praxi začnou slevy fungovat až po podpisu smluv. Osobně se domnívám, že první slevy v obchodech se mohou objevit už na počátku května,“ doplnil mluvčí projektu Martin Opatrný.

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama