Ing Milan Richter

.
  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2010 19:25:09

Reakce na výzvu Cyrila Svobody k mému odstoupení

Reakce na výzvu Cyrila Svobody k mému odstoupení

Reaguji na vyjádření předsedy KDU-ČSL Cyrila Svobody, kde mě vyzývá k odstoupení kvůli problematice Opencard a sporu s Incheba Praha. Velmi důležitým faktem je to, že jsem nebyl ani u jedné z jmenovaných „kauz“ od jejich prvopočátku.

Pan předseda Svoboda by měl být opatrný v hodnocení těchto záležitostí a před výzvami k rezignaci by si měl nejdříve zjistit relevantní informace o tom, kdo a kdy měl danou problematiku na starosti. U politického soupeře bych okamžitě uvažoval o podání trestního oznámení, ale u předsedy KDU-ČSL z jeho slov cítím projev zoufalství ze ztráty volebních preferencí.

 

Projekt Opencard byl schválen Radou hl. m. Prahy a Zastupitelstvem hl. m. Prahy na podzim roku 2006, kdy jsem nebyl členem ani jednoho z těchto orgánů a doposud jsem neměl tuto problematiku v kompetenci.

 

Smlouva na pronájem Výstaviště Praha Holešovice (Incheba Praha) byla uzavřena v roce 2000 a v této době jsem také nebyl členem Zastupitelstva hl. m. Prahy ani Rady hl. m. Prahy. Tuto problematiku řeším od roku 2007 a od té doby se snažím celou věc co nejlépe řešit.

 

Toto jsou relevantní fakta. Více se proto, navíc v adventním čase, nebudu k 

 výrokům pana předsedy Cyrila Svobody vyjadřovat.

 

            Ing. Milan Richter, náměstek primátora hl. m. Prahy

 

 

 

V Praze 22. 12. 2009

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama