Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2010 15:00:00

Na „bruselském chodníku“ leží stovky miliónů

Na „bruselském chodníku“ leží stovky miliónů

Stínový ministr průmyslu a obchodu Milan Urban vystoupil na konferenci pořádané stranou Mladých sociálních demokratů.

Ve své přednášce nejprve upozornil na budoucnost energetiky, která je podle něj tématem na příštích dvacet let a dále hovořil také o současném stavu dodávky plynu do České republiky.

Milan Urban také ve své přednášce zmínil využívání alternativních zdrojů. Konkrétně v dnešní době populární solární energii, která je státem dotována a stává se z toho velmi dobrý business. Milan Urban dodává, že výroba jedné kWh sluneční energie stojí více než z jaderné energie.

Připomněl jeden z možných způsobů růstu hospodářství v ČR díky čerpání financí z evropských strukturálních fondů, které se příliš nevyužívá. Podle něj na „bruselském chodníku“ leží stovky miliónů. Na všechny změny do budoucna je především potřeba mladé generace, na které leží osud naší země.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama