Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2010 10:51:00

Potřebujeme zákon pro povinný odkup pozemků

Potřebujeme zákon pro povinný odkup pozemků

Nejdůležitější protipovodňová opatření jsou budování nádrží a poldrů.

V poklidném prostředí královského města Slaného se sešlo hned několik kandidátů do poslanecké sněmovny v čele s Milanem Urbanem, lídrem středočeské kandidátky.  

Kromě místopředsedy ČSSD se místním lidem věnovali i Vojtěch Volf a Antonín Saidl, kandidáti za Mělnicko, poslankyně Lenka Mazuchová a Jiří Havlíček, který přijel podpořit místní i přesto, že kandiduje za Kutnohorsko, které je od Slaného přece jen trošku vzdálenější. Dobrou náladu doprovázelo trio Maxim Turbulenc se speciálním hostem. Stínovým ministrem průmyslu a obchodu.

Milan Urban si podle jeho slov odnesl ze Slaného úžasný zážitek. Na náměstí se sešlo velké množství přátelských lidí. Červený potok, který protéká skrz město, sice místní obyvatele neohrožuje, ale neopomněli jsme se zeptat lídra Středočeského kraje na to, jak sociální demokracie přispívá ke zlepšení či likvidaci povodní na Moravě. "Chtěl bych poděkovat všem, kteří přispěli k tomu, aby důsledky byly co nejmenší," řekl Milan Urban.

I přesto, že jsou toto již několikáté povodně v posledních letech, tak se zřejmě ještě udělalo málo. Nejdůležitější je podle Milana Urbana budování nádrží a poldrů. "Bude to chtít nějaký zákon, který bude povinně vykupovat pozemky, kvůli budování poldrů," řekl stínový ministr průmyslu a obchodu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama