Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.05.2010 11:29:00

Projekty z časů konjunktury je třeba upravit

Projekty z časů konjunktury je třeba upravit

Železniční dopravě je třeba se věnovat do hloubky.

Lysou nad Labem, důležitou železniční tepnu, navštívil lídr středočeské kandidátky Milan Urban spolu se svým kolegou Tomášem Machem, který kandiduje do poslanecké sněmovny za Nymbursko.  

„Lysá je pro sociální demokracii těžké prostředí. Ona je kousek od Prahy tak je trošku pravicovější," shrnul několika slovy návštěvu tohoto města místopředseda ČSSD. Voliči se zde i přes nepříznivého počasí přišli zeptat středočeských kandidátů do poslanecké sněmovny na velké množství otázek.

Dnes si lidé z Lysé převážně s Milanem Urbanem povídali na téma železniční doprava. Otázky zněli, jestli už konečně se začne někdo věnovat :železniční dopravě tak do hloubky, aby Česká republika a především Středočeský kraj měl v nejbližší době tak vyspělou a dokonalou vlakovou dopravu jako má např. Švýcarsko.

Železnice je podle stínového ministra průmyslu a obchodu dobrá, ekologická doprava a Česká republika a předtím Československo vždy mělo toto odvětví v náležitém stavu. „Je to poměrně dobré téma pro přepravu osob a zboží,"dodal. Podle průzkumu městské policie 25% občanů považuje za závažný problém v okolí černé skládky. Toto je podle Milana Urbana především problém obcí, které mohou získávat příspěvky na řešení takovýchto problémů (komunálních skládek). Lídr středočeské kandidátky poukázal na získávání finančních prostředků z EU. „My chceme zjednodušit to čerpání a to s cílem: urychlit. Chceme i změnit ty projekty, jejichž parametry byly nastaveny v období hospodářského rozvoje," řekl Milan Urban.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama