Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2010 19:04:00

Změna a naděje je v Ústí hodně cítit

Změna a naděje je v Ústí hodně cítit

Lídr středočeské kandidátky zavítal do Ústí na předvolební kampaň.

Milan Urban, lídr středočeské kandidátky a místopředseda sociální demokracie zavítal do Ústí na předvolební kampaň. Po boku Jiřího Paroubka a Jiřího Šlégra vyzval všechny přítomné, aby přišli vhodit na konci května svůj hlas do volebních místností.

„Já tady cítím velmi příjemnou atmosféru,“ sdělil Milan Urban potom, co promluvil k místním voličům z pódia. S mnohými se i osobně setkal a kromě rad a podpisů rozdával především úsměvy a dobrou náladu. „Sociální demokracie je změna je naděje a zde v Ústí je to hodně cítit,“ poznamenal místopředseda ČSSD. Připomněl i některé důležité body z volebního programu. Zaměstnanost, která není problémem jen v Ústeckém kraji. Někteří lidé již přišli o práci a zbytek má strach, že o ni přijdou. Závažnou otázkou je i zrušení poplatků nebo doprav. „Tam kam vedou silnice a jsou kvalitní, tam mohou vznikat nová pracovní místa,“ řekl Milan Urban. Sociální demokracie nechce slibovat nic, co by nemohla nesplnit. Dnešní odpoledne bylo startem volební kampaně. Milan Urban přiznal, že se těší na vystoupení hudební skupiny Elán, ale samozřejmě hovořil s voliči i o vážných věcech. O životní úrovni jak mladých rodin, tak i důchodců.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama