Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2012 10:57:09

Felix Slováček podporuje Miloše Zemana

Felix Slováček podporuje Miloše Zemana

Úspěšný hudebník a skladatel navštívil prezidentského kandidáta Miloše Zemana v pražské kanceláři a stal se dalším váženým podporovatelem jeho cesty na Hrad. Felix Slováček přislíbil účast i na mítincích po krajských městech.

Známý saxofonista  svou dnešní návštěvou podporu pouze formálně potvrdil.  Už před podzimními volbami do krajských zastupitelstev přijal pozvání bývalého premiéra do různých koutů země.  V Kamenickém Šenově zahrál zaměstnancům skláren Preciosa. „Rád jezdím na místa, kde lidé tvoří. A v proslulých českých sklárnách jsem alespoň hudbou ocenil práci našich sklářů, “ zavzpomínal na cestu s Milošem Zemanem po Libereckém kraji.

„V každém oboru máme vzory, včetně politiky. Příští prezident musí vyvést republiku z krize. Jako další stěžejní úkol hlavy státu vnímám stabilizaci politické kultury a politického procesu. Myslím, že Miloš Zeman tyto schopnosti prokázal už jako premiér,“ pokračoval Slováček během setkání.

Před závěrečným slovem požádal Miloš Zeman o píseň Sentimental Journey, kterou považuje za jednu ze svých nejoblíbenějších. „Po návštěvě Kamenického Šenova se mě Felix Slováček zeptal, zda by mě mohl podpořit, stejně jako Ladislav Kerndl. S velkou radostí jsem jej pozval na další setkání s občany, které proběhne 15.11. v Karlových varech,“ sdělil na závěr schůzky kandidát Zeman.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama