Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2021 16:11:00

Popřál jsem papeži Františkovi

Popřál jsem papeži Františkovi

Komentář na facebookovém profilu k narozeninám papeže Františka.

 Při příležitosti zítřejších 85. narozenin jsem zaslal blahopřání papeži Františkovi:

Vaše Svatosti,

dovolte mi, abych Vám co nejsrdečněji blahopřál k Vašim 85. narozeninám. Přeji Vám mnoho sil ve Vaší službě, kterou ve stále složitějším světě plném protikladů s takovou laskavostí vykonáváte.

Vzpomínám velmi rád na naše setkání a rozmluvu v roce 2015, uskutečnilo se v den, kdy si připomínáme Vašeho jmenovce, svatého Jiří.

Chtěl bych Vám při této příležitosti vyjádřit podporu ve Vašem úsilí o lidskost, mír a svět bez válek. Důležité je také Vaše volání po přátelství a solidaritě mezi mladými a starými lidmi. Stejně tak oceňuji, že v této ukřičené době voláte po nalézání krásy ticha. To vše vede k naplňování přikázání lásky k bližnímu.

Vaše Svatosti, závěrem dovolte, abych zopakoval pozvání na návštěvu České republiky. Budete vítán v zemi sv. Václava, sv. Ludmily nebo sv. Jana Nepomuckého.

Vše dobré Vám přeje

Miloš Zeman

prezident České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama