Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2018 13:07:26 - Andrea70

Fin.odškodnění pracujícím vojákům v Afghánistánu

Hezký den pane prezidente.Jsem 8.let vdova. Mám dva syny 23a26 let.Mladší syn je ment.postižený ve III.st.záv. Do jeho 17.let jsem pracovala, aby byl syn co nejdéle v kolektivu a měl alespoň min.vzdělání.
Před 10.lety manžel onemocněl. 1,5 roku jsme bojovaly, ale prohrály...Můj muž byl HRDINA,padl ve 42letech. Do té doby nám zajistil krásný rodinný život a nikdy nepomyslel na to,že by nás opustil.Málokterý muž dokáže ustát,že má postižené dítě.Nyní jsem již doma a pečuji o syna.Pracuji za 0.mzdu, 24hod,bez nároku na volno. Nejsem hrdina, dělám to s láskou. Jaký je rozdíl mezi otcem rodiny, osoby pečující o os.bl. a vojákem?! Je to snad vysoké fin. odškodnění? Ano,čest jejich památce. O nic nežádám, jen o tom nemluvte,tak nahlas!!! Bolí mě to ...
Děkuji A. Zálišová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2018 14:22:21 - Ing. Miloš Zeman
Vojáci, kteří padli v Afghánistánu, padli za Českou republiku a odškodnění si jejich rodiny naprosto zaslouží. Pokud jde o odškodnění rodin s postiženým dítětem, je řešeno dávkami, které se postiženým dětem a jejich pečovatelům vyplácejí.