Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2010 21:31:00

Bárta má rád tmu, tak nám zhasnul na křižovatkách

Bárta má rád tmu, tak nám zhasnul na křižovatkách

Odborníkům se tají dech nad tmavými křižovatkami, které jsou prý pouze na zkoušku.

Ministr Bárta má rád tmu, a tak nám zhasnul na křižovatkách. Černou miluje i primátor Brna Roman Onderka. Postavil nám černé hodiny za 12 milionů, jenže z našich vlastních peněz.

Odborníkům se tají dech nad tmavými křižovatkami, které jsou pouze na zkoušku. Že by pan ministr Bárta chtěl udělat objev roku? Všechno je možné. Jen se mi nelíbí, že pokusnými králíky budeme my všichni. Policie bezmocně krčí rameny a tiše říká, co máme dělat? Může to způsobit katastrofu. Jak se Vám bude spát, pane ministře, při vědomí, že mnohý z nás může skončit na vozíčku?

A co teprve náš mladý primátor města Brna? Zřejmě černou miluje nadevše. Nejen že by se za dvanáct milionů opravila nejedna škola, ale především by k hodinám měl pan primátor poslat návod. Historie má něco do sebe. Hodiny na staré brněnské radnici odbíjejí čas a všichni víme, kolik právě hodin je. Primátorovy hodiny jsou symbol. Prý každý z nás má telefon anebo digitální hodinky. Myslím, pane primátore, že na tento Váš dvanáctimilionový dárek občané Brna dlouho nezapomenou. A tak co kdybyste ho začal městu Brnu splácet?

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama