Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2020 4:31:00

Kotrmelec vpřed a zpět

Kotrmelec vpřed a zpět

Tak by se dala specifikovat některá nařízení. Kina mohou promítat, jenže bez diváků, jeden den si pivo domů z restaurace odnést nesmíte, když lidé zanadávají, tak tento pokyn mizí, příkaz se ruší. Co na to říct?

 Snad zaměstnat občana, který pokyny přečte a na nesmysly upozorní. Odpovědní činitelé by si ušetřili spoustu výtek veřejnosti. To by byla dobrá investice, nebo ne? Kdyby náš stát neměl premiéra Babiše, musel by si ho vymyslet. Vše nepovedené padá na jeho bedra. Ti druzí, ať už ministři nebo odpovědní pracovníci, jako by nebyli.

ODS si nepřipouští jedinou chybu, bez bázně a hany tato kdysi vládní strana zapomněla na privatizace i podivné prodeje prosperujících podniků. Bez uzardění opět sahá po moci. Ještěže lidé mají dobrou paměť. Pozůstatky vlády pravice zaznamenáváme dodnes.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama