Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2011 14:21:03

Máte čtyři mínus, pane ministře.

Máte čtyři mínus, pane ministře.

Kdyby se to stalo mně, přehnul by mě táta přes koleno.

Státní maturity by ode mě jedničku určitě nedostaly. Jak tak slyším prostřednictvím své dcery, ale i od učitelů, připravily jim spoustu vrásek na čele. Ale teď vážně, hejtmani požádali o zveřejnění výsledků státních maturit pro potřeby krajů. A já s tím plně souhlasím. Je třeba udělat celkový "audit" tohoto projektu a teprve potom jsme schopni říci, zda převažují plusy či mínusy. V současné době bohužel převažují mínusy. Ráda se k této otázce vrátím, jakmile nám bude umožněno seznámit se s konečnými výsledky. Věřím však, že studenti ani učitelé na maturitu nezanevřou.

Slyšela jsem dobrý nápad: všichni, kteří se za léta ve vládních funkcích či jako partneři na vypracování letošních státních maturit podíleli, by si je měli sami vyzkoušet. Třeba by stejně jako někteří studenti a učitelé řadu chyb objevili. A příště by více přemýšleli o tom, jaké dílko pustí do světa. I pan ministr Dobeš jistě rád zavzpomíná na školní léta.

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama