Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2013 9:54:59

Medaile za zničení registru vozidel patří exministru dopravy

Medaile za zničení registru vozidel patří exministru dopravy

Je spousta věcí, které občanům otravují život. V poslední době se ale vládní představitelé rozhodli, že není možné, abychom žili v klidu.

Předražené energie, oddalující se oprava dálnice D1, zvýšená DPH, sKarty a snad nejlepším rekordmanem ztrpčování života nám všem, kteří musíme na registr vozidel, je tolik oblíbený Nečasův exministr Pavel Dobeš. Prakticky nepokutovatelná smlouva, opomnění vypsání výběrového řízení na další provozování registru vozidel a o víkendu testy napojení registru řidičů na základní registry opět zkolabovaly. Ještě, že máme ten starý systém. Ministerstvo nám opět sděluje, že ve čtvrtek večer bude vše fungovat. Možná. Jen bych se ráda zeptala, jaké sankce, pane premiére, dostane Váš oblíbený bývalý ministr Dobeš a jeho kamarádští spolupracovníci za příkoří, které působí všem řidičům, kteří musí registr navštívit?

Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama