Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2011 8:22:00

Věci veřejné či neveřejné aneb kdo na to má

Věci veřejné či neveřejné aneb kdo na to má

Dožijeme se někdy výhod, které pro nás vybojují VV či Jiří Paroubek?

Mnoho studií přemýšlí o tom, jak dosáhnout úspěchu v politice. Masivní reklamní kampaně, stovky milionů korun, človíčci nahánějící novináře a spousta slibů provází vždy každou novou politickou kampaň. Věci veřejné však daly vzniknout zcela neotřelému stylu. Vládní koalice vymyslí další zákon, který těžce dopadá na občany. A co na to Věci veřejné? Věci veřejné, jinak člen této vládní koalice, se proti tomu razantně ohradí. Začíná vznikat boj, kdy vyhrožují odchodem z vlády, naznačují přiklonění k opozici, začínají tajně jednat s opozičními politiky a premiér začne přemýšlet: odejdou-li VV, skončíme i my? A z čeho budeme žít?

Na druhé straně pak Jiří Paroubek soustavně vyhrožující odchodem z ČSSD a razantním comebackem jeho nové vyvolené strany, tajně se scházející s politiky, slibující kde co, a také trošku proloženo či obloženo novými knihami našeho zajisté nejlépe placeného „spisovatele“. Co z toho plyne pro nás občany? Jen to, že VV jsou najednou schopny ustoupit ze svých požadavků a jen navrhnou premiérovi, jaký další post pro své členy vyobchodovaly. Občané ostrouhají mrkvičku úplně stejně jako s razantním politikem Jiřím Paroubkem, který zajisté je lidovým politikem, jen trochu nadstandardně žijícím, věnující svůj honorář či zálohu za knihy současné či budoucí na dobročinné účely. Jen nevím, zda se výhod, které pro nás vybojují jak VV, tak Jiří Paroubek, někdy dožijeme.

 Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama