Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2013 14:24:15

Vůbec se Václavu Klausovi nedivím

Vůbec se Václavu Klausovi nedivím

Vůbec se Václavu Klausovi nedivím, že se nehodlá vracet do ODS. Probírat se troskami domu, který kdysi postavil, by určitě nebylo nic radostného.

Je také zřejmé, že ODS, toho času v likvidaci, o Václava Klause nestojí. Miroslava Němcová, která chce stanout na vrcholu trosek, se vyjadřuje o Václavu Klausovi odměřeně. Ta samá Miroslava Němcová, která se kdysi Václavu Klausovi klaněla jako modle. Asi tak má vypadat pravicová zásadovost. ODS v likvidaci nyní čeká postupný zánik nebo splynutí s TOP 09. K tomu už má ostatně nakročeno. Pro autentickou levici z toho plyne, že hlavním soupeřem pro ni už není ODS, ale TOP 09. Proti její asociální politice je třeba se vymezovat. Klíčovým úkolem levice, tedy i KSČM, je postupovat jednotně proti TOP 09, straně, která za hesla o obraně parlamentní demokracie skrývá své Drábky a Šišky.

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama