Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.07.2010 16:41:24

Výrobci stanů musí být z Kalouska štěstím bez sebe

Výrobci stanů musí být z Kalouska štěstím bez sebe

Vyjádření k plánu Miroslava Kalouska zrušit podporu hypoték.

Ministr financí Kalousek přichází s bezkonkurenčním návrhem, jak zvýšit odbyt veškerých komodit stanů. Jejich výrobci jistě po tomto odbytovém vzestupu přispějí Top 09 stejně rychle jako pan Bakala.

Pan ministr Kalousek přichází s návrhem zrušit stávající podporu hypoték v rámci nového zákona o dani z příjmů.  Minulé vlády úspěšně utlumily výstavbu státních a družstevních bytů a vytvořily podmínky, kdy lidé byli nuceni financovat si vlastní bydlení pomocí hypoték. Pro většinu rodin je splácení hypotéky velmi limitující a stále více se objevují případy exekucí objektů pro neschopnost splácet, např. vzhledem ke ztrátě zaměstnání, či dlouhodobé nemoci. Zrušením stávající podpory se lidé mohou dostat, a to ne vlastní vinou, do finančních problémů, protože hypoteční smlouvu uzavírali za určitých podmínek, které se náhle mají změnit.  Chce tato vláda řady rodin v takovéto krajní životní situaci snad ještě rozšířit? T0P 09 ani pan Kalousek se o tomto záměru ve svém volebním programu zřejmě zapomněli zmínit. Tiché změny ve volebních programech přinesou mnohým voličům zklamání.

Nesouhlasíme s tím, aby vláda přijímala podobné retroaktivní zákony, které mají přímý dopad na občany. KSČM s tímto návrhem nesouhlasí a navrhovanou změnu v zákoně nepodpoří.

Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR za KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama