Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.05.2011 12:49:03

Zavede vláda v krajích místo autobusů a vlaků kola a koloběžky?

Zavede vláda v krajích místo autobusů a vlaků kola a koloběžky?

Jinak než špatným vtipem nelze nazvat nápad ministra financí Kalouska, o kterém již veřejně hovoří, neboť krácení dotací krajům způsobí vážné problémy při zajištění veřejné dopravy.

Ať už jsou kraje modré či oranžové, žijí v nich lidé, kteří jezdí za prací, studenti a děti jezdící do škol. O starých lidech, kteří již dnes mají problém dostat se k lékaři snad netřeba ani hovořit. Všichni chápeme, že naší republice chybí finance. Všichni chápeme, že pan ministr Kalousek musí být tak trochu „harpagon“ a držet pevně klíč od státní kasy. Je třeba však zohlednit dopad mnohých opatření, které teď postupně začínají brát peníze lidem, kteří jich mnoho nemají. Pokud k nim vláda ještě přidá nemožnost dopravy do práce, znásobí tím těžkou situaci občanům. Benzín dosáhl horentních cen. Pokud rodina má vůbec auto je vždy jen jedno, bohužel se již stává že není za co nakoupit benzín a tak bych ráda pana ministra Kalouska vyzvala k tomu, aby se ještě zamyslel nad porušením již podepsaných smluv vrámci veřejné dopravy v krajích a dotace nezastavil. Možná tím i ušetří na podporách v nezaměstnanosti, které ztráta možnosti dopravit se do práce může způsobit.

 Miloslava Vostrá
 Poslankyně PSP ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama