Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2014 11:03:33 - EvaDolejšová

PROSÍM REAGUJTE IHNED NA NEŠVARY NAŠÍ SPOLEČNOSTI.

Vážená paní poslankyně,musím se ptát Vás/Vy mně odpovídáte/Váš pan předseda má-jestli se nepletu 2roky na profilech v odpovědích prodlevu.Jste sice v opozici, avšak s právem kritiky.20let mě silně iritoval fakt, že má šéf ČD tak hrozné prac.a hospodářské výsledky a přesto je nezaslouženě odměnován -téměř miliony měsíčně./ jachty v Zadaru ještě dostal přísp.na penzi - je vysmátý/ Dnes opět čtu,že ČD dostaly opět pokutu 25milionů.Je to ubohá groteska.Vedení je špatné,dostane pokutu ,vyplatí si statisíce odměn,platů a pokutu zaplatí KDO KOMU?Praxe je taková i na DPP,že uniklé miliony zaplatí ve finále ožebračovaný c e s t u j í c í zdražením jízdného.LIDI TO UŽ 20LET ŠTVE.PROSÍM,VYJÁDŘETE SE K TÉTO NEMRAVNÉ POLITICE.Pokračovala by KSČM v těchto nemravných zlořádech?Volební kampan nemusí BÝT DRAHÁ a dělaná až 2měsíce před volbami.Vyjádří li se KSČM k tomuto úniku peněz,neřádstvu antihospodaření už DNES,váš stínový ministr dopravy ,že to plýtvání skončí/ máte BODY UŽ TED a ZADARA.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2014 12:05:44 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, myslím, že poviností každého politika je odpovídat na dotazy, které dostávají. I na tento dotaz jsem již odpovídala. I na dotaz ohledně tiskárny cenin jsem již odpovídala. Veřme, že stát postupně využije svých kompetencí a pomocí kontrol dosáhne nápravy.