Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2014 9:32:35 - Pavlis

Přeji hezký den,

mám dotaz.Podle nového OZ dáváte pravomoci 14 ctiletým a potom chcete,aby rodiče za ně odpovídali do18 a také je živili viz článek"""Už od čtrnácti let si dítě nemusí nechat líbit lékařský zákrok naplánovaný jeho rodiči, a naopak rodiče nemohou automaticky zabránit dítěti například v pořízení si tetování nebo piercingu. Pokud se nedohodnou, musí ve sporu rozhodnout soud""Nechápu cojste ve sněmovně dělali,když jste tento doslova paskvil pustili do světa.Tudíž jsem povinen 14 ctiletému snášet modré z nebe,protže i ten piersink něco stojí a to snad není mou poviností jim to platit.Opravdu nechápu kdo toto mohl pustit do světa.Takže si ty děti raději nepořizovat neboť jako rodič jsem jeho rukojmí.To že mohou v tomto státě v tomto věku vraždit a páchat různé násilnosti je v pořádku,tak jim jěště posilujte pravomoci.Co tam proboha dělaáte,vždyť je to vše postavené na hlavu..Klidně jim dovolte,že mohou rodiče terorizovat a je to dle našich zákonodárců vše v pořádku.Děkuji za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2014 9:53:08 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, zcela s Vámi souhlasím, že nový občanský zákoník je nedodělek a paskvil. Poslanci za KSČM ho nepodpořili a byli proti, opakovaně jsme navrhovali odložení účinnosti tohoto zákona s tím, abychom mohli opravit nejzávažnější chyby, které obsahuje. Naposledy jsme se pokusili toto dohodnout s vládou Bohuslava Sobotky, ovšem opět bez výsledku. V současné době existuje příslib ministryně spravedlnosti, že se k tomuto zákonu v dohledné době vrátí a navrhne jeho novelizaci a opravu, což budeme pečlivě sledovat. Přeji pěkný den.