Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2014 11:51:57 - Renata

Vážená paní

Snad se tohoto prvenství zbavíme, až se rodina stane opět rodinou (dnes to je několik lidí v jednom bytě, vzájemně si cizích bez jakékoliv vazby na ostatní- láska, úcta a vděčnost jsou sprostá slova). Až budou mít rodiče zájem a čas promluvit si se svými dětmi a až budou mít děti zájem vůbec s nimi komunikovat. Potom snad dcera nebo syn požádá o radu pro ně v daném okamžiku důležitou a nezvolí řešení problému v partě s jontem, pilulkou nebo inijekcí....jsem seniorka, ale jsem velmi ráda, že jsem stačila svoje děti vychovat nejen k odpovědnosti, ale i vědomí ceny peněz a jejich užití.
Nechci Vám radit, ale nejdříve vraťte úctu člověka k člověku, rodinu jako základ státu, výchovu dětí rodičům a potom snad nějaké lepší výsledky budou vidět. Zatím není vidět vůbec žádná změna, jen pojmenování důsledku a to je smutné, jak chcete konkrétně pomoci to změnit??
Děkuji za odpověď a přeji příjemný den
Renata Hašková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2014 13:01:33 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den vážená paní, KSČM má ve svém programu pomoc rodinám s dětmi, zlepšení sociální situace i zajištění pracovních příležitostí. Toto se snažíme svojí prací denně prosazovat a věřím, že postupně se k nám přidají i další parlamentní strany, protože jenom tak můžeme zajistit, aby rodiče měli veškeré podmínky nutné pro výchovu dětí. Hezký den.