Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2021 14:14:25 - Hubert.

Zklamání...

To bylo řečí, když jste vypovídali vládě podporu, že když někdo vyvolá hlasování o důvěře, tak budete proti. Tím, že jste při hlasování o nedůvěře odešli ze sálu, jste ji ale opět podpořili, což přiznal i Dolejš v televizi. Proč? Formálně totiž díky vám dál vládne s důvěrou. Že jste se nechtěli přidat k pravicové opozici? A to jste ještě před měsícem nevěděli? SPD byla také pro vyslovení nedůvěry. Se pak nedivte, že vám vykrádá voliče! Nebo myslíte, že je vaše politika čitelná a lidem srozumitelná? Děláte stejné chyby jako ČSSD a taky se to podepisuje na vašich preferencích. Nebo vy jste si svou pozicí jistí? Kolik % hlasů byste ve sněmovních volbách hodnotila jako úspěch?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.06.2021 21:38:39 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý večer, my jsme řekli jasně, že tato vláda už důvěru KSČM nemá. Každý rozumný člověk, když udělá krok A, tak se obvykle ptá, co bude následovat. Ale on žádný krok B není. Nezapomněli jsme také na aféry Opencard, privatizaci OKD, nákup Pandurů, ProMoPro, nákup letounů CASA, korupční kauza na MPSV za ministrování člena TOP 09 Jaromíra Drábka, tzv. OK systém atd. Takže vláda naši důvěru nemá, ale pravicové strany v čele s ODS, TOP 09, STAN, Lidovci a Piráty už vůbec ne.