Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2016 6:36:00

Čelíme většinové aroganci moci

Čelíme většinové aroganci moci

Přestože pracovala v roce 2015 z opozičních lavic, navrhla TOP 09 mnoho užitečných zákonů, kterými se však koaliční strany odmítají zabývat. Přesvědčte se o tom sami v Inventuře práce TOP 09 v roce 2015.

 „Jako opoziční strana bychom rádi prosadili některé návrhy, které jsme již do Poslanecké sněmovny předložili a které by lidem výrazně ulehčily život, například Jedno kontrolní místo. Koalice ovšem tyto návrhy zákonů už rok úspěšně blokuje. Těžko to tedy můžeme označit za závazek, který můžeme slíbit. Čelíme zde většinové aroganci moci, která se o našich návrzích ani bavit nechce," říká předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

V Inventuře naleznete například návrh na zavedení rodičovské pro babičky nebo zákona, který by zamezil tomu, aby v budoucnu studentům někdo opět uloupil Albertov. Dozvíte se v ní to nejdůležitější, co TOP 09 za poslední rok udělala.

Inventuru práce TOP 09 v roce 2015 najdete ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama