Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2015 12:12:53

Je absolutní lež, že dnes nemůžete dostat účtenku

Je absolutní lež, že dnes nemůžete dostat účtenku

Každý, komu vadí další administrativa a šmírování ze strany státu, může díky novému webu www.uctenkaprobabise.cz Andreji Babišovi poslat fotokopii jakékoliv účtenky a vyjádřit tak svůj názor na EET.

TOP 09 považuje zavedení EET za šikanu podnikatelů a nebezpečný sběr informací pro úřad ministra - velkopodnikatele. Zákon odmítáme připustit. Ministr Babiš ale přesto může mít od českých živnostníků každou účtenku, kterou vydají. Pokud mu tuto účtenku ovšem podnikatelé pošlou dobrovolně.

Tyto účtenky mu rádi doručíme, a to by mohl ocenit. Aby to navíc mohl udělat nejen kterýkoliv podnikatel, ale každý zákazník, nabízíme aplikaci na našem webu www.uctenkaprobabise.cz, kde je možné i přes mobil poslat fotokopii jakékoliv účtenky. My se postaráme o předání účtenek přímo do rukou Andreje Babiše.

„Je absolutní lež, že dnes nemůžete dostat účtenku. Každý na požádání musí dostat účtenku i daňový doklad. Pokud se tedy domníváte, že váš prodejce není poctivý, žádejte účtenku a nemusíte utrácet miliardy za Babišův tunel na daňové poplatníky," říká předseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

Na webu www.uctenkaprobabise.cz najdete argumenty TOP 09, proč EET nezavádět a také konkrétní obavy podnikatelů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama