Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2010 19:36:32

Kalousek: Předvolební návštěva Příbrami

Kalousek: Předvolební návštěva Příbrami

1. Místopředseda TOP 09 zahájil provoz příbramské poradny pro občany.

 První místopředseda TOP09 pan Miroslav Kalousek navštívil dne 15. 3. 2010 město Příbram. Svůj program zahájil přednáškou na ISŠ hotelového provozu, obchodu a služeb Příbram na téma Státní rozpočet a důchodová reforma. Žáky školy zaujala přednáška na nepolitické téma natolik, že byli ochotni obětovat kvůli odpovědím na své dotazy i část přestávky, ale bohužel z časových důvodů se nedostalo na všechny dotazy.

Pan Miroslav Kalousek v doprovodu pana Víta Kučery, předsedy místní organizace TOP09 navštívil také firmu RAVAK, jednoho z největších zaměstnavatelů v regionu. Setkal se s vedením firmy, ale hlavně se zaměstnanci. Seznámil se s výrobou, celým podnikem a také s problémy, které tíží zaměstnavatele i zaměstnance. Součástí návštěvy byl i společný oběd v závodní jídelně firmy.

Dalším bodem návštěvy bylo setkání s doktory a pacienty v prostorách polikliniky Příbram. Nešlo o žádnou odbornou přednášku, či předvolební mítink, ale spíše o přátelský rozhovor. Rozhovoru se zúčastnili i novináři z příbramských médií, a tak není divu, že tématem otázek byl názor bývalého ministra financí na rozprodej majetku města a sestavování rozpočtu na komunální úrovni.      
    
Při příležitostnosti své návštěvy v Příbrami, zahájil první místopředseda TOP09 Miroslav Kalousek činnost bezplatné poradny pro občany, kterou bude provozovat občanské sdružení Archa 2000 ve spolupráci s místní organizací TOP 09 Příbram. Poradna bude nabízet konzultace zejména v oblasti zdravotní a protidrogové prevence, sociálně právního poradenství, řešení obtížných životních situací, stavebnictví, finančního hospodaření a celkového právního minima občana. „V naší místní organizaci se sešli odborníci z různých oblastí. Není nám jedno, jak vypadá město, kde žijeme. To je už jen krůček k projektu poradny,“ řekl Petr Stříbrnský předseda příbramské regionální organizace TOP09. „Rád bych poděkoval Petru Váchovi a Jardovi Paterovi, duchovním otcům celého projektu,“ dodal Petr Stříbrnský.

Závěrem bylo setkání s členy TOP09. Na schůzce se sešli členové z celého okresu a řešili zejména propojenost volebních programů do parlamentních a komunálních voleb.
Petr Stříbrnský, předseda Regionální organizace TOP 09 Příbram

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama