Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2016 13:14:00

To je umanutost ANO dosadit velkého bratra do každého sektoru a situace

To je umanutost ANO dosadit velkého bratra do každého sektoru a situace

Projev na 44. schůzi Poslanecké sněmovny dne 13. 4. 2016

 Dovolte prosím krátkou reakci na pana poslance Pilného i na pana poslance Votavu. Jsme, pane poslanče Pilný, za jedno s vámi, prostřednictvím pana předsedajícího, že pokud provozovatel stránek porušuje zákon, musí být zakročeno. Ale o tom má ve svobodné demokratické zemi rozhodnout soud. A to návrh pana poslance Farského takto navrhuje. To znamená, má to být úředník Ministerstva financí podřízen politickému vedení, anebo to má být nezávislý soud? My jsme přesvědčeni, že nezávislý soud.

A panu poslanci Votavovi bych rád prostřednictvím předsedajícího odpověděl, že my neděláme ze všeho velkého bratra. To je vaše umanutost dosadit velkého bratra úplně do každého sektoru a do každé situace, kterou projednáváme. A dáváte-li jako příklad Německo, promiňte, ale to je trochu rozdíl. Ani Peer Steinbrück ani Wolfgang Scheuble neměli žádné vazby na Stasi. (Potlesk poslanců TOP 09.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama