Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2016 9:10:00

Zákon byl zneužit, budu proti této zlovůli bojovat

Zákon byl zneužit, budu proti této zlovůli bojovat

Poslanec Miroslav Kalousek se vyjádřil k úternímu incidentu, kdy nebyl policií vpuštěn přes Hradčanské náměstí:

Policie nám ( poslancům a senátorům) poskytla stanovisko k včerejšímu uzavření Hradčanského náměstí. Formálně byl postup podle zákona.

K tomu je ale nutné dodat, že zákon byl zneužit k omezení ústavního shromažďovacího práva. Hradčanské náměstí nebylo uzavřeno ani při návštěvě prezidenta Obamy či Jana Pavla II. Dokonce nebylo uzavřeno ani při návštěvě L.I. Brežněva v 80. letech.

V době konání demonstrace byl navíc čínský host na Kampě v Lichtenštejnském paláci a z Hradčanského náměstí mu nemohlo nic hrozit ani teoreticky.

Nemíním proto toto vysvětlení přijmout a budu proti včerejší (úterý 29. 3.) zvůli dál protestovat politickými prostředky.

Fotka uživatele Miroslav Kalousek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama