ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2010 15:23:00

Ve Sněmovně se za své voliče budeme bít

Ve Sněmovně se za své voliče budeme bít

I když ČSSD nesestaví vládu, na program a sliby občanům rezignovat nebude.

Vážení občané, přijměte mé poděkování za Vaši účast ve volbách do Poslanecké sněmovny a za hlasy pro sociální demokracii. I když jsme stejně jako v celostátním měřítků volby v našem kraji vyhráli, musíme si na rovinu přiznat, že jsme čekali lepší výsledek. Nyní je ideální doba na to, abychom situaci zanalyzovali a definovali příčiny, proč volební výsledek nesplnil naše očekávání, a upnuli síly k podzimním komunálním a senátním volbám.

Pokud ČSSD nesestaví vládu, neznamená to, že rezignuje na program a sliby občanům, které dala ve volbách. V Poslanecké sněmovně se za Vás budeme „bít" stejně jako v minulém období. Navíc díky tomu, že máme zástupce ve vedení všech krajů, můžeme náš program naplňovat stejně dobře, jako bychom byli ve vládě naší země.

Na závěr bych chtěl touto formou poděkovat všem sociálním demokratům za práci, kterou odvedli ve volební kampani a popřát mým novým kolegům v Poslanecké sněmovně, Václavu Neubauerovi a Janu Chvojkovi, aby minimálně stejně dobře jako odcházející poslanci zastupovali náš kraj.

Miroslav Váňa
lídr ČSSD v Pardubickém kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama