Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2020 9:24:23

Zastupitelé Jižního Města pomáhají!

Zastupitelé Jižního Města pomáhají!

Během měsíce března 2020, s postupně zpřísňujícími se opatřeními kvůli pandemii koronaviru, byla zrušena všechna jednání poradních orgánů zastupitelstva Prahy 11 a Rady městské části Prahy 11 a nekonalo se ani zasedání zastupitelstva.

Chod naší městské části se ale tím rozhodně nezastavil, ba naopak. O to čileji se právě v těchto dnech rozběhla naše online komunikace a práce z domova.

Neuvolnění zastupitelé vykonávající svůj mandát souběžně se svojí hlavní pracovní činností, nepřestali pracovat i v těchto dnech pro Jižní Město. Myslíme si ale, že bychom se měli svých zastupitelských odměn v tomto nelehkém období vzdát ve prospěch těch občanů Prahy 11, kterých se dnešní situace dotkla okamžitě a bezprostředně.

Věnujme tedy finanční prostředky na dobročinné účely, primárně na nákup ochranných pomůcek a dezinfekce, podporu pro dobrovolníky, kteří zajišťují nákupy a venčení psů pro naše seniory, ale nezapomínáme ani na podporu zařízeních starající se o naše nejmenší. Tento měsíc jsme věnovali prostředky nadaci ŽIVOT90 a Klokánku Láskova na Jižním Městě. ❤️

Budeme rádi, když se k nám připojí i další kolegové zastupitelé.

Ondřej Prokop, Jan Říčař, Marta Šorfová, Martin Horák a Tomáš Bříza

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama