Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2019 15:28:22 - Jan Viktor

ANO v Praze

Nezdá se vám, že Piráti nejen že dokáží v Praze řešit a konat věci, které minulé vedení nedělalo, i když mělo podporu ve vládě, ale dokonce dokáží vylepšit i to, co vy navrhnete? Třeba vy jste chtěli úřednickou čtvrť, piráti chtějí, aby tam byly i byty a nemocnice. Snaží se jednat o dokončení obchvatu, což se Krnáčová vůbec nepodařilo. Nebojíte se, že vás to bude v Praze stát politické body?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2019 9:44:39 - Ing. Patrik Nacher
 

Dobrý den,

respektuji, že je to Váš úhel pohledu. Jsem opoziční zastupitel a neznám úplný detail koaličního způsobu řízení hlavního města. Pocit, který popisujete v dotazu, já osobně nemám. Zatím to na mě působí dojmem, že je to koalice, která dělá věci pro efekt. Nazval bych to koalicí novinových titulků. Volí si jednotlivé věci, které se dají dobře prodat. Konkrétně bych rád zmínil akce tipu noční starosta, tichý ohňostroj, alternativní budova pro squattery, tramvaje na Václavském náměstí. V hlavních věcech, které Praha potřebuje, nevidím žádný posun, žádné rozhodnutí. Ať už se jedná o dostavbu obchvatu nebo o řešení rozvojových území. O dokončení obchvatu už jednala i Adriana Krnáčová, která byla pod větším drobnohledem, protože vyjednávala s lidmi, kteří byli ze stejného subjektu. Uvidíme za pár měsíců, kdo z nás bude mít pravdu. Zatím je má zkušenost se současnou koalicí velké zklamání, protože nedodržují sliby, které hlásaly před volbami.

Patrik Nacher