Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2018 11:38:05 - Vasek B.

Já to nechápu a prosím o vysvětlení

Napsal jste, že: ,,V případě, že bych se jím opravdu stal, už teď vím jedno – pro rozvoj města, ať už jde o dopravu, dokončení obchvatů, radiál nebo o bytovou výstavbu, jsou velkou brzdou rozdílné pohledy na tuto tématiku koaličních stran." To máte na mysli současnou koalici? A hlavně, o jakých pohledech to mluvíte? Chápu, že ve sněmovně jsou strany orientovány do prava či do leva. Ale nechtějí snad všichni politici i občané ve svém městě to samé? Tedy hlavně kvalitní infrastrukturu, dostetek bydlení, lékařů a dalších služeb? To jako někdo na magistráte chce, aby pražané měli kde bydlet a jiní ne? Nebo jak tomu rozumět? Děkuji Vašek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2018 11:49:37 - Ing. Patrik Nacher
 Hezký den,

jde o principiální a filosofický pohled na rozvoj města, byli jsme v koalici, kde někteří politici hlasovali například proti dokončení obchvatů, naopak podporovali zužování několika důležitých ulic, byli proti různým stavebním projektům. Rozdílný pohled na rozvoj města v těchto oblastech mají například kolegové ze Strany zelených. Jinak je pravda, že v komunální politice příliš neplatí dělení na pravici a levici.

Patrik Nacher