Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.12.2014 22:53:00

Jsem pro Pivobraní v Náchodě, ale financované transparentně

Jsem pro Pivobraní v Náchodě, ale financované transparentně

Pivobraní je součástí Náchoda. Je to možnost, jak se reprezentovat, jak být vidět.

Z toho důvodu jsem zastáncem, aby se tato akce samozřejmě konala, a to třeba každý den, ale bez veřejných peněz a transparentně. Pokud jde o prodej alkoholu, tak je to vždy ziskové, pivovary se na tom finančně podílejí sami.

Věřím, že pan starosta Jan Birke vysvětlí, proč na tuto akci bere z veřejných peněz desítky tisíc korun, konkrétně 55 tisíc Kč. Kam ty peníze vlastně jdou? Na co jsou potřeba? Na dovolenou panu Birkemu? Vždyť Pivobraní ještě vydělá nemalou sumu a město žádný pivovar nevlastní.

A co by se dalo za tyto peníze pořídit? Finanční prostředky by se daly použít pro školy, které by přispívaly na vybavení dětí určitou částkou. Dále by byly peníze na školu v přírodě nebo lyžařský výcvik.

Když jsem se ptal logicky na vysvětlení, tak mi bylo pouze řečeno, že pan starosta a rada má jiný názor než mám já. Jako zastupitel Náchoda s plnou podporou městského výboru KSČM jsem proti této dotaci.

Ing. Pavel Janeček, zastupitel města Náchod (KSČM)

www.janecekpavel.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama