Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • KSČM
  • Náchod
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.12.2014 11:50:34

Zeman Nepohodlný

Zeman Nepohodlný

Tvrdě odsuzuji nedávné vulgární výroky na adresu našeho prezidenta Miloše Zemana, které se objevily v podobě pořadů Kancelář Blaník na Streamu.cz a Pečený sněhulák v České televizi.

Demokracie není o tom, že ten, či onen politik, který se mi nelíbí, je můj úhlavní nepřítel na život a na smrt. Ti lidé, kteří dnes bojují „v ulicích“ proti prezidentu Zemanovi, a co se tak rádi veřejně označují za demokraty, jimi nejsou, protože demokrat by měl respektovat výsledek voleb a neměl by neustále křičet, že prezident, který dostal mandát od většiny lidí, co k volbám přišli, by měl být sesazen, a to třeba i násilně.

Ti „demokraté“, kteří vulgárně častují českého prezidenta, by si měli uvědomit, že prezidentské volby vyhrál Miloš Zeman, a nikoli, k jejich smůle, proamerický Karel Schwarzenberg. Prezidentská volba by měla být respektována všemi obyvateli republiky.

Ing. Pavel Janeček, zastupitel města Náchoda za KSČM 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama