Ing. Pavel Jelínek, PhD.

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2018 21:29:46

Oteplení zatím nepřišlo

Oteplení zatím nepřišlo

ANO a vyjednávání o vládě. SPD nabízí podporu vlády za jasných podmínek. Komunální kandidátka SPD na podzim v Olomouci bude.

 Tak jsem zase ve vlaku,  Ústí nad Orlicí.  Trať se hodně klikatí . T9 se mi snaží znepříjemnit psaní návrhy různých slov,  ale mne to neodradí. Oknem probleskuje slunce a byť je nechladnější týden letošní zimy,  tak přináší příslib jara.

Co asi přinese právě skončený sjezd ČSSD? Oteplení na politické scéně pravděpodobně ne. Pověření k vyjednávání o vládě s podmínkou neobviněného premiéra by v podstatě mělo být dopředu odkázáno k nezdaru. Jenže život je změna a některé podmínky jdou ohnout.

ANO se stále tváří,  že s ním nechce nikdo vládnout,  nicméně neustoupí ani o krok. Podporu KSČM by ještě unesli, ale o SPD nechtějí slyšet. My jsme naše body předložili a je na panu premiérovi v demisi je posoudit.

Soused mi před domem říká : "Udělejte už něco s tou vládou,  ať konečně může být s podporou a ne v demisi". Ale jistě,  vždyť my od začátku nabízíme vstřícná jednání. Bohužel jen hysterické reakce v médiích se snaží přemalovat SPD na hnědo a vymazat jej z politické mapy, jenže v našem programu není vůbec nic,  co by je k této hysterii opravňovalo. Snad jen,  že nechceme pokračovat v chybách předchozích vlád. Nechceme inkluzi, nechceme povinnou školku od 2let,  chceme mít zdatnou mládež s výcvikem k obraně vlasti. Chceme moderní techniku využívat v prospěch občanů a ne k jejich zotročování formuláři a využívání tabletů k náhradě rodinné výchovy.

Z MF Dnes mi volali,  jestli půjdeme do komunálních voleb. Samozřejmě ano,  jsme patrioti a fungování města je pro nás prioritou. Náš komunální program bude zaměřený na realizaci a nikoliv na sliby, jak to bývá zvykem. Chceme reálné investiční plány. Rádi bychom změnili dotační systém na standardní investiční systém. To už je ale práce na dlouhou dobu,  která potřebuje spolupráci komunálních politiků s parlamentními.

Přeji hezký den a od března oteplení nejen v přírodě!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama