Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2021 8:42:00

Naprostou prioritou Aliance pro budoucnost jsou daňové změny

Naprostou prioritou Aliance pro budoucnost jsou daňové změny

Ty ale musí proběhnout v zájmu lepšího hospodaření České republiky. Peníze se z přebujelého aparátu musí přesunout zpátky k firmám a daňovým poplatníkům v České republice, stát není dobrý hospodář.

Budeme například prosazovat participativní daňový systém, kdy o 5 procentech daňových odvodů může poplatník sám rozhodnout, na co budou jeho peníze určeny.
Nebudeme zvyšovat současnou daňovou sazbu daně z příjmu právnických a fyzických osob a od roku 2023 budeme trvat na jejím postupném snižování o 0,5 procent ročně až na konečnou sazbu 12 procent.
Pravicová alternativa na české politické scéně jasně chybí. Ani ODS, která se deklaruje jako pravicová strana, nemá jakýkoliv zájem na snížení vlivu státu. Z velkých pravomocí státu naopak stále těží, a to je pro mě jako pravicového politika neodpustitelné. 
Díky projektu Aliance pro budoucnost hlasy pravicových voličů v koši neskončí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama