Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2021 12:35:56

Vyšetřování okolo polní nemocnice v Letňanech se našich firem netýká

Vyšetřování okolo polní nemocnice v Letňanech se našich firem netýká

Mám informace ze spolehlivých zdrojů, že Policie ČR prověřuje vedení Nemocnice Na Bulovce ve spojitosti s ministerstvem zdravotnictví, protože oni zjevně na polní nemocnici v Letňanech vykázali podstatně větší náklady, než které tam skutečně vznikly.


Mám informace ze spolehlivých zdrojů, že Policie ČR prověřuje vedení Nemocnice Na Bulovce ve spojitosti s ministerstvem zdravotnictví, protože oni zjevně na polní nemocnici v Letňanech vykázali podstatně větší náklady, než které tam skutečně vznikly. Nám zaplatili nájemné za celou dobu asi 60 milionů korun, přitom si vykázali celkové náklady ve výši zhruba 100 milionů korun a byly tam i takové položky jako jeden až dva miliony korun na léčiva, která zjevně nespotřebovali, protože tam žádný pacient neležel. Bylo by dobré poukázat na to, že tam vyšetřování probíhá, a rozhodně se netýká nás, ale má jít o ministerstvo zdravotnictví a vedení Nemocnice Na Bulovce, kdy vykázali náklady, které nebyly, a je otázka, jak byly ty prostředky využity nebo kam se poděly ty údajně spotřebované léky. Kategoricky říkám, že se to našich společností netýká. Z mých zpráv vyplývá, že ve věci vyšetřování nejde o výstaviště, ale o nemocnici a resort zdravotnictví.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama