Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.05.2015 13:35:30 - Jája a Pája

stávka

Dobrý den. Co říkáte na stávku Agentury pro sociální začleňování a na to, jak ji Dienstbier vede? Souhlasíte s jeho kroky nebo je podle vás kritika na místě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2015 14:09:45 - Ing. Pavlína Nytrová
Zdůrazňuji, že informace o dění v Agentuře pro sociální začleňování mám pouze z médií, což není dostačující pro to, abych si mohla udělat pravdivý ucelený obrázek. Nicméně, postup Jiřího Dienstbiera při odvolání ředitele agentury Martina Šimáčka po tolika letech odvedené práce se mi zdá nevhodný a dává prostor ke spekulacím o skutečných důvodech odvolání. A proto chápu, že se na stranu odvolaného ředitele postavili její zaměstnanci, kterým se navíc nelíbí plánované organizační změny a nové začlenění agentury. Já osobně jsem zastáncem jiného postupu než prezentoval ministr Dienstbier, proto se přikláním na stranu stávkujících a vítám to, že nyní stávku přerušili a jsou otevřeni dialogu s panem premiérem.