Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2010 16:51:00

Jiří Paroubek má byt jako obyčejný člověk

Jiří Paroubek má byt jako obyčejný člověk

Článek v Blesku, podle něhož si předseda ČSSD stavi soukromý výtah, je lživý.

Důrazně se ohrazuji proti nepravdivému článku deníku Blesk „Stavějí mu soukromý výtah!".

1. Probíhající stavební úpravy v dotčeném domě, ve kterém si pronajali byt manželé Paroubkovi, jsou naplánovány dlouhodobě a nesouvisejí s tím, že by se do něj nastěhovali manželé Paroubkovi. Tento fakt je lehce ověřitelný a o účelovosti článku svědčí, že tak Blesk neučinil.

2. Nepravdivé až pomlouvačné tvrzení je, že výtah „teď bude vozit jen Paroubka s rodinou" a že „výtah jezdí totiž pouze pro noblesy k Paroubkovým". Výtah je v provozu a vozí a bude vozit i nadále další nájemníky v domě. Právě stavební úpravy vchodu mají umožnit lepší využití výtahu právě klienty a zaměstnanci nájemců, neboť přístup k výtahu je nyní přes nebytový prostor. Na výtahu jsou plánovány technické úpravy a modernizace, což je vyvoláno stářím zařízení. Na výslovné přání Jiřího Paroubka, aby se předešlo podobným spekulacím, které dnes předvedl deník Blesk, se nebude do doby pronájmu bytu Jiřím Paroubkem výtah prodlužovat.

3. Nepravdivé, až pomlouvačné je také tvrzení o údajné větší rozloze bytu, než kterou uváděl Jiří Paroubek. Byt, který si pronajali manželé Paroubkovi, má rozlohu 77 metrů čtverečních. Celé podkroví je totiž rozděleno na dvě samostatné bytové jednotky, přičemž ta druhá je stále připravena k pronajmutí. A není tedy k dispozici chůvě, jak píše Blesk.

S ohledem na opakované nepravdy ohledně bytů manželů Paroubkových v Teplicích bude umožněno v nejbližší době některému z médií nahlédnout do tohoto bytu. S ohledem na jeho nekorektnost to ovšem pochopitelně nebude Blesk.

Petr Benda, předseda KVV ČSSD Ústeckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama