Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2010 13:19:00

ODS chtěla uplatit účastníky debaty v ČRo

ODS chtěla uplatit účastníky debaty v ČRo

Naši příznivci byli kontaktováni, aby za úplatu médiím sdělili, že byli zaplaceni ČSSD.

Ohrazujeme se proti metodám ODS v Ústeckém kraji. ČSSD na včerejší předvolební diskusi Českého rozhlasu volebních lídrů v Ústeckém kraji přivedla pouze své členy a příznivce. Odmítáme informace ČRo, že bychom na debatu zvali příznivce za úplatu. Žádáme okamžité předložení důkazů pro takové tvrzení, v opačném případě omluvu.

Naopak, s některými viditelně dezorientovanými velmi mladými lidmi, či spíše dětmi, kteří byli včera také v sále, lze po zkušenostech z našich mítinků spojit spíše ODS. Placeným fanouškem, jehož nevybíravý slovník odpovídal typickému odpůrci ČSSD, byl také primátor Ústí nad Labem za ODS Jan Kubata.

Naopak, ČSSD disponuje informacemi, že se ODS snaží tímto způsobem odvést negativní pozornost směrem k ČSSD, aby ji poškodila. Máme k dispozici svědectví několika našich příznivců, kteří se debaty zúčastnili a byli kontaktováni, aby za úplatu médiím sdělili, že byli zaplaceni ČSSD.

Petr Benda
předseda KVV ČSSD Ústeckého kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama