Ing. Petr Kulhánek

  • BPP
  • Karlovarský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2017 8:36:00

Hejtmanské pohádky

Hejtmanské pohádky

Hejtmanka Jana Vildumetzová postupuje v přímém rozporu se svým měsíc starým prohlášením. Důvody, proč si ponechává obě funkce jsou jasné, skrývá je však závoj pohádek.

Citace Jany Vildumetzové ze serveru www.idnes.cz ze dne 26. října“V současné chvíli po mně nemůžete chtít, abych vám rozhodnutí řekla. Řeknu pouze, že v žádném případě nebudu vykonávat jak funkci poslance, tak hejtmana. Myslím si, že je to špatně,’ uvedla. Věc prý musí probrat s vedením kraje, kolegy z ANO i rodinou.”

Dalo by se pochopit, kdyby do konce volebního období zbýval rok a na kraji byla celá řada rozjetých projektů. Ostatně proto tak činí celá řada nyní zvolených starostů, kteří si ponechávají své neuvolněné funkce. V jejich případě pochpitelné, v případě Karlovarského kraje to ale nedává žádný smysl.

Celá situace je tak pouhým prodlužujícím manévrem, který poskytne dostatek času pro skutečné rozhodnutí, které je však odvislé od jiné skutečnosti, totiž zda bude paní hejtmanka ve vládě, či nikoli. Férové by ovšem bylo říci toto hned na začátku a nemlžit falešnými sliby o opuštění jedné či druhé funkce.

Petr Kulhánek, předseda klubu STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ (STAN) s podporou KOA, KDU-ČSL a TOP 09

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama