Ing. Petr Kulhánek

  • BPP
  • Karlovarský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2016 22:01:00

Nevím, do jaké míry bude nová koalice udržitelná

Nevím, do jaké míry bude nová koalice udržitelná

Z mého pohledu má koalice velmi "pestré" složení, u které nevím do jaké míry může být stabilní a udržitelná.

Z mého pohledu má koalice velmi "pestré" složení, u které nevím do jaké míry může být stabilní a udržitelná. Z tohoto pohledu je škoda, že nikdy ani nedošlo k diskusi nad koalicí širší, tedy stabilnější.

Přestože naše nabídka k jednání o široké koalici zazněla opakovaně, nikdy jsme nedostali vůbec žádnou odpověď, ani ano, ani ne. Tedy k této diskusi ani v teoretické rovině nedošlo a nemohly tak být probrány silné, resp. slabé stránky takového složení krajské vlády.

Ale nelze soudit dříve, než takto ustavená koalice začne fakticky fungovat a bude generovat první výsledky - záměry své vlády.

Pozitivně vnímám deklaraci širokého prostoru pro konstruktivní opozici v komisích a výborech, stejně jako nominaci Vojtěcha Franty na oblast cestovního ruchu a lázeňství. To je z mého pohledu vysoce kompetentní partner a na spolupráci s ním se velmi těším.

PETR KULHÁNEK, LÍDR SPOLEČNÉ KANDIDÁTKY STAN S PODPOROU KOA, KDU-ČSL A TOP 09

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama