Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.08.2020 17:36:24

Ať nosí roušky dobrovolně ten, kdo se cítí zavirovaný

Ať nosí roušky dobrovolně ten, kdo se cítí zavirovaný

Komentář na facebookovém profilu k oznámení vlády, že od září budou roušky opět povinné ve veřejné dopravě i vnitřních prostorech

Tak jsem doufal, že tam bude napsáno, že roušky povinné nebudou, a oni tam píšou, že možná nebude velké teplo (viz zde). Minulý týden jsem jel metrem a zapomněl jsem si roušku a protože jsem zdravý, výčitky jsem neměl. Jedna paní mi ale hned nabídla ze svých zásob. Asi to myslela dobře, možná mě chtěla ochránit před pokutou, možná sebe před nákazou, možná mi přála splynout s davem. Vzal jsem si ji ze slušnosti, ale cítil jsem, že rozhodně nebyla nová. Tak jsem jen doufal, že něco nechytím. Přál bych si, aby nás vláda nechala normálně žít. Ať nosí roušky dobrovolně ten, kdo se cítí zavirovaný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama