Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2015 17:00:00

Držte nám palce, ať se nám povede české děti dostat domů

Držte nám palce, ať se nám povede české děti dostat domů

Petr Mach letí do Norska podpořit matku zadržovaných českých dětí

Europoslanec a předseda Svobodných Petr Mach letí do Norska, aby tam podpořil paní Michalákovou při jednání s norským úřadem pro ochranu dětí (Barnevern) o osudu jejích dvou chlapců. Bude tam i europoslanec Tomáš Zdechovský, poslankyně Jitka Chalánková a právník rodiny Pavel Hasenkopf. Schůzka matky s úředníky se koná v úterý 20. ledna a pokud se jí nebudou moci přímo zúčastnit (to se dozvědí až na místě), budou paní Michalákové aspoň na blízku. "Pokusím se též osobně s úředníky Barnevernu jednat. Držte nám palce, ať se nám povede české děti dostat domů," řekl dnes Petr Mach.

Dnes už je na místě také asistent P. Macha Miroslav Jahoda, který se společně s ostatními odpoledne zúčastní jednání na české ambasádě.

Petr Mach se dále v úterý setká s představiteli norské strany Liberalistene, aby s nimi probral jejich možnosti v dané kauze a také projednal další politickou spolupráci. Tato strana už dříve ostře odsoudila únos dětí Davida a Denise Michalákových norským Barnevernem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama