Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2024 4:41:00

Fico jako demokrat prosazuje zájmy svých voličů

Fico jako demokrat prosazuje zájmy svých voličů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke vztahům se Slovenskem.

 Že se domýšlivý Fiala drze povyšuje nad slovenského premiéra Fica není pro Slováky žádná katastrofa. Těžko si představit, že by jim mohl poradit něco inteligentního.

Fico jako demokrat prosazuje zájmy svých voličů, kteří si nepřejí další eskalaci války na Ukrajině, zatímco Fiala po permanentním lhaní, falešných slibech, servilitě před bruselskou vrchností, totální nekompetenci a postupné devastaci naší země jen potvrzuje, že je premiér laciných signálů, nikoli suverénního státu.

Odpovědná a důstojná diplomacie se přece neprovozuje metodou sektářských gest a bariér podle toho, kdo je jak ideolgicky spolehlivý a spolehlivější. Jen otevřená komunikace a poctivé úsilí dobrat se k věcným výsledkům je cestou k řešení neshod. Strategické myšlení chodí obloukem kolem Fialy, který jistě nenaruší přirozené přátelství českého a slovenského národa.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama