Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2016 10:03:12

Více peněz ve vaší kapse díky nižším daním a úsporám na úřadech

Více peněz ve vaší kapse díky nižším daním a úsporám na úřadech

Český stát s vašimi penězi plýtvá. Máme nepřeberné množství různých daní, které ve výsledku slouží k placení mnoha zbytečných regulačních úřadů.

Přitom každý ví, že stát je nejhorší hospodář. O penězích často rozhodují nevolení úředníci nebo nekompetentní politici. Navíc - čím více peněz stát přerozděluje, tím více bují korupce. Proto Svobodní chtějí vrátit co nejvíce peněz do kapes občanů, aby mohli sami rozhodnout, na co je použijí.

Místo tří sazeb DPH zavedeme pouze jednu - patnáctiprocentní. Více sazeb systém zbytečně komplikuje a otevírá prostor pro daňové úniky. Také navrhneme zákon, který by nedovolil politikům zvyšovat daně bez souhlasu lidu v referendu. Dále zrušíme daně z nabytí nemovitostí, daň silniční, daň z plynu, elektřiny i uhlí. Daň z příjmu a pojistné omezíme tak, aby vám zůstalo z výplaty více peněz. Zkrátka – zrušíme nepotřebné daně a vrátíme peníze do kapes nás, občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama