Ing. Petr Mach, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2017 8:59:39 - Valentin Dobrotivý

Nečetl jste Orwella? Nevadí, právě to prožíváme na vlastní kůži.

Dobrý den. Neomarxistický europarlament schválil včera směrnici, která má omezit přístup zbraní pro ty, kteří by se mohli eventuálně stát obětí teroristického činu. Je to další zákon, který salámovou metodou ukrajuje svobodu národním státům a potažmo všem slušným lidem. Tím, jakým způsobem bez možnosti přednést pozměňovací návrhy, i v jakém krátkém časovém horizontu hlasování, které bylo otázkou několika minut, se Europarlament zařadil do řady takových institucí, jakou byla Komunistická internacionála, RVHP, Varšavská smlouva či politbyro Komunistické strany Sovětského svazu.
Toto hlasování nám ukázalo, jakým způsobem se budou dělat další hlasování. Zkrátka eurobolševici se pro něco rozhodnou a jakákoliv diskuze je nepřípustná. Ale to už tady před 28 lety jednou bylo. Nebylo by načase, aby ČR začala připravovat vystoupení z EU?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2017 15:55:05 - Ing. Petr Mach, Ph.D.
 Dobrý den, já jsem samozřejmě hlasoval proti té směrnici - jak jsem to avizoval už dlouho dopředu. Nesouhlasím s omezením práva členských států stanovovat si vlastní legislativu týkající se držení zbraní. Nesouhlasím s omezením práva českých občanů držet a vlastnit zbraň. Argumenty komise, že omezení práva držet legálně zbraň omezí terorismus, považuji za liché.
Napsal o tom i několik článků, např. před hlasováním tento: http://www.petrmach.cz/smernice-eu-o-zbranich-jde-o-pravo-ceskych-obcanu-drzet-zbran-ale-i-o-suverenitu-cr/
a těsně po hlasování tenhle: http://www.petrmach.cz/smernice-eu-o-zbranich-jde-o-pravo-ceskych-obcanu-drzet-zbran-ale-i-o-suverenitu-cr/.