Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2014 10:28:40

Komunistické „vanilkování“ lumpa a kabaret paní Němcové

Komunistické „vanilkování“ lumpa a kabaret paní Němcové

Je skoro směšné, jaký cirkus vyvolala smrt Vasila Bilaka. Předseda českých komunistů relativizuje jeho historický význam a následně paní kolegyně Němcová žádá odvolání komunisty z vedení sněmovny.

Volá do boje všechny demokratické strany. Samozřejmě podle své optiky stranické demokracie. Je zvláštní, jaký povyk vyvolala smrt jednoho lumpa. Za slovo lump se nestydím. Člověk, který na toaletě bratislavského hotelu předává výzvu k vojenskému vpádu do vlastní země, je lump. Na lumpy „foukat vanilku“ je odporné. Každý, kdo volil komunisty v minulých volbách, má dnes dopsáno na volebním lístku i jméno Bilak. Je na voličích, aby si vyhodnotili své rozhodnutí.

Zároveň je absurdní antikomunistické divadlo paní  kolegyně Němcové. Pokud někdo udělal mnoho pro rehabilitaci Bilaků, tak je to právě politika minulé vlády. Vlády zvyšování daní, církevních restitucí a ekonomické krize. Místo hysterického křiku nad politickou, mravní a dnes i lidskou mrtvolou řešme situaci 600 000 lidí bez práce. Řešme podmínky podnikatelů a OSVČ, kteří nemají zakázky a zavírají živnosti. Proto sedíme ve sněmovně a  zde bereme plat. Vyřešení těchto problémů je správná obrana  před novými  Vasily Bilaky. Pokud dnes komunisté vyjadřují soustrast  k Bilakově smrti tak dodávám: bůh buď milostiv k jeho černé duši.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama