Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2022 22:21:00

Naše země není v dobré kondici a v dobrém stavu

Naše země není v dobré kondici a v dobrém stavu

Projev na 6. schůzi Poslanecké sněmovny 13. ledna 2022 - žádost Vlády ČR o vyslovení důvěry

Vážené poslankyně, vážení poslanci, vážený pane premiére,

děkuji vám za vaši řeč k programovému prohlášení, k téměř ukončení této schůze. Nicméně dovolte mi ještě krátkou poznámku. Chci vás požádat, aby - vy jste řekl na začátku, že opozice vám řekla, že vám předává zemi ve výborném stavu. Já vás chci požádat, abyste lépe diferencoval tu opozici, protože hnutí SPD se vám tady snažilo celou noc vysvětlit, že naše země není v dobré kondici a v dobrém stavu. A každý z nás podle své odbornosti říkal i proč. A vy jste to tady vyjmenoval, ať už je to pokles reálných platů a mezd, bytová krize, ať jsou to další věci, zvyšující se ceny úplně všeho, zvyšující se ceny energií, inflace, prostě problémy, které trápí běžné české občany.

Takže vás chci jenom požádat, aby - a občanům říct, že SPD si nemyslí, že Česká republika je v dobré kondici a v dobrém stavu. A já vám opravdu přeji, aby to, co tady říkáte a slibujete, se vám povedlo, protože je to ve prospěch nás všech. I když nás v hnutí SPD jste samozřejmě svým programovým prohlášením nepřesvědčil. Přesto si myslím, že Česká republika potřebuje jít nahoru, řešit spoustu důležitých problémů a my je potřebujeme vyřešit. My za hnutí SPD vám svou důvěru nedáme, ale přesto vám přeju v zájmu nás všech, aby se vám to, co jste říkal, povedlo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama