Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2019 19:10:00

Nenechme naše děti znásilnit perverzními neomarxistickými ideology

Nenechme naše děti znásilnit perverzními neomarxistickými ideology

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům zavedení inkluze.

Zde vidíte výsledky inkluze a podobných neomarxistických experimentů ve školství ZDE. Průzkum České školní inspekce ukázal, že děti sice dostávají z českého jazyka jedničky na vysvědčení, číst ale pořádně neumějí... Děti jsou naše budoucnost a budoucnost naší země. Nenechme je znásilnit perverzními neomarxistickými ideology. 

Vidíme zde výsledek neomarxistických experimentů ve školství, kdy si sluníčkářští ideologové berou děti jako pokusné králíky pro své sociálně-inženýrské projekty. Sluníčkáři ovládající školství se snaží dětem vnutit multikulturalismus, zvrácenou genderovou teorii, homosexualismus, lásku k Evropské unii na věčné časy, zatímco na to, aby se děti učily číst, psát a znát svou zemi a její dějiny, zbývá stále méně času. A pokud se nějaké znalosti přece jen drží, tak jen díky obětavým učitelům, kteří ideologickou nalejvárnu nadekretovanou od byrokratů z ministerstva odmítají.

Škola má sloužit k tomu, aby se děti naučily číst, psát, počítat a aby poznali základy přírodních i společenských věd a základy cizího jazyka. Škola má naučit děti, aby se naučily lásce a vztahu ke své zemi a svým spoluobčanům a chápali základní morální hodnoty naší civilizace. Též má vést k tomu, aby děti chápaly přirozenou hierarchii a uměly uznat autority.

Pokud chcete, aby Vaše i další české děti získávaly ve školách vzdělání, píli, pracovitost, lásku k vlasti a úctu k ostatním lidem, tak volte prosím SPD. Pokud nechcete, aby byly ideologicky nadopováni sluníčkářstvím, multikulturalismem a homosexualismem, tak nás prosím podpořte. Děti jsou naše budoucnost a budoucnost naší země. Nenechme je znásilnit perverzními neomarxistickými ideology.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama