Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2019 13:27:00

Ziskové neziskovky

Ziskové neziskovky

Komentář na facebookovém profilu na adresu neziskovek.

Izraelské ministerstvo strategických záležitostí zveřejnilo černou listinu dvaceti neziskových organizací podporujících Palestinu. Členům, zaměstnancům i aktivistům spojených s jejich akcemi bude odepřen vstup do země. Tím bychom se měli inspirovat i my a rovněž bychom měli zakázat působení neziskovek, které působí proti národním zájmům České republiky a špiní český národ.

„Tito lidé se snaží využít naše zákony a naši pohostinnost, aby jednali proti Izraeli a špinili naši zemi. Budeme proti nim bojovat všemi možnými prostředky,“ dodal pro deník Haaretz ministr vnitra Arye Dery. Pokud jde o obhajobu národních zájmů a suverenity, může být pro nás Stát Izrael, ale třeba i Švýcarsko vzorem.

U nás máme zase neziskovky (které jsou ale pro své zaměstnance velmi ziskové), které podporují Evropskou unii, multikulturalismus, masovou imigraci, islamizaci, agendu George Sorose, nadnárodní nedemokratickou vládu, zvrácený gender a podobné věci.

Měli bychom se při nejmenším pokusit zamezit tomu, aby tyto neziskovky financoval český stát. Dále by mělo být transparentní, odkud dostávají finance. Ale za úvahu stojí, že bychom po vzoru Izraele takovým neziskovkám, které očividně rozvrací suverenitu a demokracii českého státu a rozvracejí českou společnost, zakázali působit na území ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama