Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.11.2013 10:51:38 - picka

Pane Radime Fialo

Jak se vám hlasovalo pro církevní restituce,když je odmítalo 80% občanů a dnes horujete pro přímou demokracii.Jak se vám hlasovalo pro Drábkovu malou důchodovou reformu,pro valorizace důchodů o 1/3 inflace,když horujete tak pro přímou demokracii?Není vám stydno?Proč jste nebyl proti,když jste věděl že většina občanů je proti?Víte co znamená slovo demokracie?Proč jste nepodpořil přání lidu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2013 11:31:20 - Ing. Radim Fiala
Vážený pane,

jak je snadno vidět na internetu (http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/202666-poslanci-prehlasovali-senatni-veto-cirkevni-restituce-jsou-schvaleny/ ), nejenomže jsem hlasoval proti církevním restitucím, nýbrž jsem byl dokonce jediným, kdo tak učinil. Stejně tak jsem hlasoval proti poslednímu zvýšení sazeb DPH. Ačkoliv jsem v minulém volebním období byl zvolen za ODS, nepodpořil jsem tyto zásadní přehmaty své tehdejší strany a raději jsem se stal nezařazeným poslancem, než abych se dopustil zrady na voličích a volebním programu, za který jsem byl zvolen. A co se Drábkové důchodové reformy týče, můj komentář je stručný: díky bohu za to, že je dobrovolná. Pro povinný vstup občanu do této pochybné finanční záležitosti bych rozhodně nehlasoval.

S úctou,
ing. Radim Fiala